top of page
logan-nolin-347104-unsplash.jpg

Hoe ik dat doe?

-Doel bepalen

Ik kom bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen met jou breng ik in kaart waar de knelpunten zitten. Is er een teveel aan spullen? Heeft alles een vaste en logische plek? Is er genoeg opbergruimte? We kijken wat er nodig is om het zo te organiseren dat er rust ontstaat.

-Uitzoeken / opruimen

Samen sorteren we en ik zorg ervoor dat overbodige spullen (naar wens) bij goede doelen of een kringloopwinkel terechtkomen.

 

-(Herindelen

Vervolgens gaan we diverse ruimtes in huis (her)indelen. Hierbij draait het om het op een logische, vaste plaats neerzetten/opbergen van spullen.

 

-Coaching

Ik geef advies en handvatten hoe je zelf het beste opruimt voor een blijvend resultaat.

-Terugkoppeling

Na ongeveer een maand neem ik contact met je op voor een follow up-moment. Hierbij kijken we hoe het is bevallen en of je eventueel nog wat mist.

Hoe fijn zou het zijn als je nooit meer naar spullen hoeft te zoeken?

Als je je niet langer gefrustreerd voelt omdat je niet weet waar je moet beginnen met opruimen?

Als je energie niet langer wordt opgeslokt door opruimen en je meer tijd overhoudt voor je gezin en andere leuke dingen?

 

Neem contact met me op en kom erachter hoe dat voelt

Als Opruimcoach help ik je graag met het creëren van rust en ruimte zodat jij meer kan genieten en tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is, zoals je gezin, hobby’s en niet te vergeten  jezelf!  

 

Van klein tot groot: van kledingkast tot hele ruimtes of je hele woning. Met een paar simpele aanpassingen heb je zó een huis waarin je lekker kunt ontspannen en echt kunt thuiskomen.

opruimsESSIE

3 uur, € 165,- per sessie*

*binnen een straal van 20km vanaf rotterdam reken ik geen reiskosten. Daarbuiten reken ik €0,19 ct / km

Helder_schuur
bottom of page