top of page

Kapperszaak

Mariette heeft bij Morango Curls gezorgd voor een efficiënte, aangepaste en onderhoudbaar werkplaats als het aankomt op ordening van onze kasten en ruimtes. Daarnaast heeft haar buitengewone snelle inzicht op dergelijke zaken ervoor gezorgd dat ons filiaal binnen 2 dagen klaar was. Het is fijn om te zien dat haar werkzaamheden daadwerkelijk impact hebben wanneer wij bezig zijn met het uitvoeren van onze diensten; alles heeft een plaats en systeem. 

 

Kortom, haar werkzaamheden was de missende punt op de I voor Morango Curls en wij kunnen niets anders dan haar aanbevelen!

 

Bedankt Mariette!

Al maanden liep ik er tegen aan te hikken: Mijn kantoor, dat langzaam veranderd was in opslaghok.

Ik kon net door de (nog niet uitgepakte) verhuisdozen en stapels post, heen tijgeren, maar een plek om rustig mijn werkzaamheden te verrichten? Nou nee.

Ondertussen belandde er ook veel post, boeken en andere dingen die geen vaste plek hadden, op de eettafel, waardoor de ruimte om überhaupt een bord op tafel te zetten steeds kleiner werd.

Gelukkig was daar Mariette; doortastend, helder en enorm gestructureerd. We spraken samen af wat het belangrijkste was om aan te pakken en vandaar uit maakte ze een concreet en haalbaar plan. Dat dag dat ze langskwam konden we daardoor direct aan de slag. Ik vond het fijn om het echt samen te doen. Mariette gaf me ontzettend waardevolle tips en moedigde me aan als ik het even niet meer zag zitten. Aan het eind van de dag zag ik een opgeruimd kantoor, een lege eettafel, maar het allerbelangrijkste: rust en ruimte. Natuurlijk wordt het nog wel eens een zooitje, maar door dat alles nu een vaste plek heeft in huis (ja zelfs de paperclips!) is het binnen no time weer opgeruimd. Een hele fijne en onverwachte bonus, waren de mailtjes die ik de weken erna nog kreeg met veel extra tips. Ik ben ontzettend blij dat ik de hulp van Mariette heb ingeschakeld en kan alleen maar denken: "had ik het maar veel eerder gedaan!"

Dankjewel :)"

Anne-Mieke

Al tijden wilde ik mijn berging opruimen maar zag er enorm tegenop. Zo'n groot project in je eentje aanpakken. Samen met Mariette hebben we een plan gemaakt, de mouwen opgestroopt en zijn we aan de slag gegaan. Niet alleen hebben we spullen uitgezocht maar ook werd er extra opbergruimte gecreëerd dmv extra stellingkasten en haken aan de muur. Aan het eind van de dag had ik een berging waar ik weer naar binnen kon lopen en alles zo kon vinden. Heel fijn!

Please reload

IMG-20170713-WA0006
IMG-20170713-WA0007
IMG-20170713-WA0010
DSC_0491
DSC_0494
DSC_0514
DSC_0056
DSC_0038
DSC_0060
DSC_0043
DSC_0136
DSC_0135
DSC_0132
DSC_0117
DSC_0114
bottom of page